SOSYAL MEDYA ETKİNLİĞİ

Fuat Şimşek Ortaokulu olarak 05.03.2021 saat:17.30'da  öğrencilerimizle bir araya gelerek mart ayında yapılacak etkinlerden; forum sayfasında sosyal medyanın olmumlu ve olumsuz yanlarının tartışılması, sayfalar bölümünde sosyal medya anketinin cevaplanması, sosyal medya ile ilgili mindmeister zihin haritasının oluşturulması ve wakelet üzerinden sosyal medya metafor çalışması hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Fuat Şimşek Ortaokulu öğrencileri Mart ayı etkinlikleri kapsamında "Forum" sayfasında açılan "Sosyal Medyanın Olumlu Yanları Nelerdir?", "Sosyal Medyanın Olumsuz Yanları Nelerdir?" ve "Vitamin Medya"  başlıklarına yorumlarını eklediler ve proje arkadaşlarının yorumlarını okuyayarak bilgi alışverişinde bulundular. Ayrıca twinspacede oluşturulan "En sık kullanılan sosyal medya platformu" anket çalışmasına da katıldılar.

Fuat Şimşek Ortaokulu öğrencileri projemizin Mart ayı etkinlikleri kapsamında Mindmeister Web 2.0 aracını kullanarak diğer ortak okul öğrencileri ile birlikte  "Sosyal Medyanın Olumlu Yanları", "Sosyal Medyanın Olumsuz Yanları " başlıkları için zihin haritası oluşturdular

Fuat Şimşek Ortaokulu öğrencileri Mart ayı etkinliklerinde Wakelet Web 2.0 aracını kullanarak sosyal medya araçlarını metafor ile birleştirdiler.

12-05-202112-05-202112-05-2021

Yayın: 16.05.2021 - Güncelleme: 25.05.2021 11:46 - Görüntülenme: 112