Üçüzlerin başarısı

Esma Nur, Zeynep Ezel ve Mehmet Fazlı Yılmaz. Üçü de kardeşler, üstelik üçüzler. Toprak yolda antrenmandan salondaki başarıya ulaştılar.

Fuat Şimşek Ortaokulu altıncı sınıf öğrencisi olan üçüzler 2 yıl önce atletizmle uğraşan beden eğitim öğretmenleri Aynur Erdoğan'ın yönlendirmesiyle başladıkları yürüyüş sporunda il bazındaki derecelerinin ardından Gaziantep'in ilk kez takım gönderdiği Türkiye Salon Yürüyüşü Şampiyonası'ndan derece ile ayrıldı. Kirada oturan TIR şoförü Hasan ve ev hanımı Nazmiye Yılmaz'ın çocukları olan üçüzler şampiyonaya ise okullarının arkasındaki toprak yolda hazırlandı. Derslerinde de başarılı olan üçüzler okul saatlerinin dışında toprak sahaya giderek geç saatlere kadar antrenman yaparak başarıya ulaştı. Üçüzlerden kızlar kategorisinde Esma Nur birincilik, Zeynep Ezel ikincilik elde ederken, Mehmet Fazlı ise erkekler kategorisinde 3'üncü olarak madalya kazandı.

30-09-202230-09-2022

Yayın: 30.09.2022 - Güncelleme: 30.09.2022 12:59 - Görüntülenme: 128